Ella on yksivärinen kruunuvarjostin, jossa rypytetty kangas antaa varjostimen pinnalle eloisuutta. Yksivärinen, hillitty kruunuvarjostin piristää niin vanhaa kattokruunua kuin seinävalaisimiakin. Varjostimen kanssa voidaan käyttää sekä kynttilä- että mainoslamppua.

Korkeus: 11 cm Halkaisija: 12 cm

Värit: valkoinen ja kerma

Trixie on valkoinen kruunuvarjostin, jossa laskostettu kangas ja kaunis hopeanauha kanttaus antaa varjostimen pinnalle eloisuutta. Yksivärinen, hillitty varjostin piristää niin vanhaa kattokruunua kuin seinä ja pöytävalaisimia.

Korkeus: 12,5 cm Halkaisija: 15 cm

Misty on hieman kiiltäväpintainen kangas, jota koristavat ruskean eri sävyiset kohokuvioiset kukka- ja köynnöskuviot. Varjostin on viimeistelty hapsuin, jotka antavat valaisimelle eloa. Varjostin on malliltaan kuusikulmainen, ala-sekä yläosat ovat pyöreät. Varjostin käy erinomaisesti pöytävalaisimen jalkaan.

Linda-varjostimia elävöittää klassinen vekkimuotoilu, joka antaa muuten yksiväriselle varjostimelle sävyjä sekä syvyyttä. Harmaa on trendikäs ja aina tyylikäs väri, joka on helppo yhdistää erilaisiin tyyleihin. Laadukkaat Linda-varjostimet on valmistettu Ruotsissa.

Tyylikäs, harmaa varjostin, jota elävöittävät eri harmaansävyiset lehtikuviot vaaleine yksityiskohtineen. Ruotsissa valmistettu Tarragona-17 -varjostin on korkealaatuinen ja aikaa kestävä.

Erilaisia kuviollisia PR varjostimia valikoimassamme.