Roikkuva lyhty ulkovalaisin..!

Siro hiekanmusta Lenni-ulkoseinävalaisin sopii korostamaan sisäänkäyntejä, ikkunavälejä ja seinänvierustoja. Kaksi valonlähdettä antavat tarvittaessa reilusti valoa. Valaisin on sääsuojattu, IP44-sertifioitu.

Korkeus: 195 mm Leveys: 75

Brightsolar Luster1 seinävalaisinMateriaali: Ruostumaton teräs.

Väri kupari.

10,6cmValaisinputken halkaisija: 6cmValaisinputken korkeus: 9,2cmKokonaiskorkeus: 12,6cmValaistus alaspäin

Steinel XLED Slim LED Valonheitin Sensorilla

Värilämpötila 4000K - Kylmä Valkoinen Kelvinin ansiosta voit luoda mukavan sekä miellyttävän tunnelman, juuri sinun tarpeitasi mukaillen! Värikoodi, 840 - Kylmä Valkoinen, ei ainoastaan sisällä tietoa värilämpötilasta, joka on jo mainittu, mutta myös värintoistoindeksin, jonka ansiosta voit erottaa erinomaisesti kaikki valaistujen esineiden värit. Tämän tuotteen värintoistoindeksi on 80-89 ja on tämän vuoksi todella hyvä tuotteen käytölle .

Tunnistinvalaisin Steinelin L 1 on ulkokäyttöön tarkoitettu ja seinään asennettava tunnistinvalaisin, jota voidaan käyttää myös numerovalaisimena (valaisimen mukana toimitetaan numerotarra-arkki). Tunnistimen toiminta-alue voidaan rajata tarkasti olosuhteisiin sopivaksi pystysuoraan käännettävällä tunnistinlinssillä. Kytkentäaika ja hämäryystaso voidaan asettaa helposti säätimellä.