ALASVALOPAKETTI MD-305 MALMBERGS Paketti sisältää 3 kpl valaisimia, 3 kpl korotusrenkaita, 3 kp 1,5 m jatkojohtoja, haaroitusrasian ja himmennettävän virtalähteen. Pinta- tai uppoasennukseen. Asennus ruuvilla. Ei suunnattavissa. Himmennettävissä RC-säätimellä. Himmennettävä. S-merkitty. Kaksinkertainen eristys.Tekniset tiedot- Energiatehokkuusluokka: A++-A- Halkaisija: 75 mm- Jännite: 230V- Mitat (ØxK): 75x6 mm- Teho: 9W- Valovirta: 3x175 lm- Väri: Valkoinen- Värilämpötila: 3000K

ASENNETTUNA YLÄKUVASSA !

Työpistevalaisin Megaman KETO työtasojen valaisuun keittiöissä ja kodinhoitohuoneissa. Tässä välitilan valaisimessa on kaksiosainen maadoitettu pistorasia sekä on/off-kytkin. Pistorasian kätisyys on mahdollista vaihtaa, joten tuote soveltuu sekä oikean- että vasemmanpuoleiseen asennukseen.

Kaapiston alle asennettava harmaa 550 mm pituinen LED-työpistevalaisin, jossa on tasainen valo, On/Off-kytkin ja 1,8 metrin pituinen pistotulpallinen liitosjohto. Valaisimia voi kytkeä myös peräkkäin mukana tulevalla välijohdon avulla.