TRIO BOOLAN RIIPPUVALAISIN - VALMISTETTU PUUSTA

Upea luonnollisempi vaihtoehto valaistukseen.

MITAT:Halkaisija 50 cm Suurin korkeus 150 cm

RIIPPUVALAISIN TRIO TRUMPET HARJATTU TERÄS

Runko harjattua terästä, kupu valkoista lasia.

Demi riippuvalaisin.Upea verkkoriippuvalaisin on helppo sijoittaa erilaisiin tiloihin ja tyyleihin. Polttimovalinnalla voidaan vaikuttaa monipuolisesti valaisimen tyyliin ja käyttötarkoitukseen Valaisin muuntuu kauniista tunnelmavalaisimesta kirkkaaksi yleisvalaisimeksi.

Manhattan-riippuvalaisimessa on puinen yksityiskohta rungossa ja musta varjostin. Materiaalien ja värien yhdistelmä luo hienostuneen tunnelman. Halkaisija 11 cm, kiinteä asennus.

Pöytävalaisin BIRILLO TL 1 medium tuotetiedot:Hauska pöytävalaisin.Pyöreä mattalasi päästää valon tasaisesti läpiLeveys 22 cm Max valoteho 1x60W, E27

MARIANNE

Valaisin on sisältä valkoinen, joten

valo heijastuu tehokkaasti.

Koukkukiinnityksen sekä valmiiksi asennetun kattopistokkeen ansiosta Marianne-kattovalaisin on helppo ja nopea asentaa kattoon. Suuri kattokuppi peittää koko kattopistorasian.
Väri: Musta tai valkoinen
Korkeus: 27 cm
Halkaisija: 41 cm
Kokonaiskorkeus: 130 cm

TRIO NAGANO -plafondissa on kaunista tunnelmaa säihkyvä starlight-kupu ja todella tehokas integroitu 80 watin SMD led -valonlähde, jolla on huikea 6400 lumenin valoteho. Huoneen tunnelmaa ja valoisuutta on helppo muuttaa mukana tulevalla kaukosäätimellä, jolla voidaan säätää portaattomasti valon kirkkautta ja värilämpötilaa lämpimän ja kylmän valkoisen välillä (3000–5500 K).Akryylikuvun pienet koloset tuikkivat kauniisti luoden tähtitaivas-efektin. Kuvun halkaisija on 79 cm ja valaisimen korkeus 10,8 cm. Valaisimessa sisäinen himmennin, joten ei sovellu käytettäväksi ulkoisen himmentimen kanssa. Sisäkäyttöön sopivan led-plafondin suojaluokka on IP20.Nagano-led-valaisin voidaan kytkeä päälle kaukosäätimellä tai tavallisella seinäkytkimellä. Muisti-toiminto kytkee valaisimen päälle siinä asetuksessa, kun olet sitä ennen sammuttamista käyttänyt. Yövalo -toiminto himmentää valaisimen ilta-aikaan sopivaksi. Kaukosäätimen nuolipainikkeilla ohjataan portaattomasti valon tehoa ja lämpötilaa. Mode-painikkeella voidaan siirtyä suoraan 100%kirkkaus/sammuta/yövalo -toimintojen välillä.

kuvun halkaisija: 79 cm• korkeus: 10,8 cm

TRIO SHOGUN -kattovalaisimessa on säädettävä värilämpötila, säätöväli 3000 - 5500 kelvintä. Säätö tapahtuu mukana tulevalla kaukosäätimellä. Säätimellä voi myös himmentää valaisinta, säätöväli 0 - 2400 lumenia. Valaisimessa on myös yövalo toiminto. Valaisimen kupu reijitetty ja tämä luo tähtimäisen efektin valojen ollessa päällä. Tuotetiedot: Korkeus: 60 mm Halkaisija: 425 mm

Rottingista valmistettu Tuuli -riippuvalaisin moneen eri tilaan.


Valaisimessa on valmiiksi kattopistoke, joka tekee sen asentamisesta helppoa ja nopeaa. Lisäksi valaisimessa on tarpeeksi suuri kattokuppi peittämään koko kattopistorasian.

Koko:
Halkaisija: 450 mm
Varjostimen korkeus: 450 mm
Kokonaiskorkeus: 1600 mm
Materiaali: Ronttinkia
Asennus: Koukkukiinnitys
Sähköistys: Valaisinpistoke

Brody-riippuvalaisin yhdistää usean trendin samaan valaisimeen - pelkistetty valaisin, luonnonvärinen puu ja mustat twistatut johdot on kiedottu vapaasti tangon ympärille. Neljällä valopisteellä varustettu pitkänmallinen valaisin ei roiku koristeellisten johtojen varassa, vaan ripustuksen varmistavat vaijerit. Johdot voidaan asetella niin, että kaikki valopisteet ovat samassa tasossa tai leikitellä eritasoratkaisuilla. Lopulliseen ulkonäköön voi vielä vaikuttaa lamppujen valinnalla.Ei sisällä 4xE27 max 28W lamppuja, jotka ovat valittavissa esim. himmennettävinä. Pituus 85 cm ja leveys 9 cm. Korkeus säädettävissä max 150 cm. Valaisin on varma katseenvangitsija vaikka suurenkin ruokapöydän yläpuolella. Tarvittaessa puutangon voi vielä maalata omaan sisustukseen sopivaksi.

LUNAR KATTOVALAISIN on todellinen erikoisuus! Voit säätää mukana tulevalla kaukosäätimellä erilaisia kuun tiloja täysikuusta aina kuun pimennykseen. Valaisimessa on integroitu LED-valonlähde, jonka valoteho on portaattomasti säädettävissä. Myös yövalo-toiminto.Korkeus: 120 mmHalkaisija: 600 mmLamppukanta: Kiinteä LED InfoHimmennettävä: KylläHimmennin: Kaukosäädin

BOTTLE OF LIGHT -VALAISIN Tartu pullon kahvasta ja vie valo sinne missä sitä tarvitset. Leikkisä muoto ja kahva mahdollistavat monenlaisen asettelun.

Bottle of Light on pöytävalaisin, joka valaisee ympäristöään kauniisti. Valaisimen kupu on kestävä ja kierrätettävä, eikä se kuumene.Myös ulkovalaisin versio.

Eero Aarnion Tupla Kupla -pöytävalaisin.

Ikoninen Tupla Kupla on rakastettu sisustusesine ja korkealaatuinen kotimainen valaisin. Tupla Kupla on jo vuosien ajan ollut yksi suosituimmista kotimaisista sisustusvalaisimista ja sen tunnettu muoto ilahduttaa sisustuksessa yhä uudelleen.

Katto/seinävalaisin neljä kohdevaloa.Pituus 50 cm.

Haitari varrella säätyvä seinävalaisin myös sivuille. Erittäin toimiva lukuvalona.

Trio Camillus on kookas ja suorakulmainen yleiskattovalaisin. Selkeän arkkitehtinen valaisin moneen kattoon. Runsaasti valotehoa minimalistisissa kehyksissä. Valaisimen kirkkautta voidaan säätää 3-portaisesti (100%-50%-25%) tavallisen valokatkaisimen avulla, kätevää ja kustannustehokasta. Tuotetiedot:


Korkeus: 30 mm Syvyys: 600 mm Leveys: 600 mm Lamppukanta: Kiinteä LED Kotelointiluokka: IP44
Trio Baloubet on näyttävä flex-varren avulla suunnattava 2-os. lattiavalaisin, jossa valo loistaa myös pallo-osan valkoisen renkaan kautta. Korkeus max 125 cm, leveys 20 cm ja syvyys max 45 cm. Materiaali kromattu metalli ja valkoinen akryyli.

Trio Baloubet riippuvalaisin, säädettävä korkeus..


Leveys75cmKorkeus180cm

Trion persoonallinen, antiikkihopean värinen seinävalaisin Gotham on 46,5 cm korkea ja 14,6 cm leveä. Gotham-seinävalaisin sopii tehdasmaisesta industrial-tyylistä pitävälle. Seinävalaisimen varsi on putkimainen ja kupu on kehikko, jonka takaa polttimo näkyy ja loistaa hyvin.

Trion mielenkiintoinen, antiikkihopean värinen pöytävalaisin Gotham on 40 cm korkea ja 25 cm leveä. Gotham-pöytävalaisin sopii tehdasmaisesta industrial-tyylistä pitävälle. Lattiavalaisimen varsi on putkimainen, ja sen kupu on kehikko, josta polttimo näkyy ja loistaa hyvin.

Trion näyttävä, antiikkihopean värinen riippuvalaisin Gotham on 150 cm korkea, 102 cm leveä ja 46 cm syvä. Gotham-riippuvalaisin sopii tehdasmaisesta industrial-tyylistä pitävälle. Riippuvalaisimen runko on putkimainen, ja sen kuvut ovat kehikkoja, joista polttimot näkyvät ja loistavat hyvin.

Trion tyylikkäässä Marriot-seinävalaisimessa on kaksi valonlähdettä. Ylävalossa on E27-kanta, polttimo ei sisälly mukaan. Lukuvalona toimii integroitu LED-valonlähde, jota voi suunnata. Molemmat valonlähteet ovat erikseen kytkettävissä rungossa olevilla on/off-kytkimillä. Valaisimen runko on harjattua terästä ja kupu valkoista tekstiiliä.
Trion säihkyvä, valkoisen värinen LED-plafondi Potz on 12 cm korkea ja halkaisijaltaan 50 cm.Luokitus IP 44, Potz-plafondissa on integroitu LED-valonlähde, jonka valoteho on säädettävissä vakiokytkimellä. Kytkimen päälle/pois-toiminnolla saat joko 100, 50 tai 25 prosentin valotehon. Potz on hyvä perusplafondi kotiin kuin kotiin.

Kano pöytävalaisimessa on persoonallisen hauska runko, joka koostuu erivärisistä keraamisista palasista. Tyylikäs valkoinen tekstiilikupu. Valittavana kaksi kokoa,43 tai 60 cm.


ARIES 3-kpl sarja ALASVALO


Värit: Kromi tai Antiikki messinkiMitat: 91.0 mm x 91.0 mm x 80.0 mmSäädettävä alasvalo 3 kpl sarja halogeenipolttimolla 12V.GU5,3. max 3x35W. IP24. 38° valokeila. Himmennettävä.

Trio Oregon on kookas yleiskattovalaisin. Valaisimen kirkkautta voidaan säätää 3-portaisesti (100%-50%-25%) tavallisen valokatkaisimen avulla, kätevää ja kustannustehokasta.


--

Selkeälinjaista ja älykästä yleisvaloa helposti ja yksinkertaisesti. Trio WiZ -sarjan Livaro on pitkänmallinen valkoinen. Valaisinta voi himmentää portaattomasti integroidun valonsäätimen avulla. Valon väriä voi myös säätää portaattomasti 3000,4000,5000K. Tämä valaisin sopii hyvin niin kotiin kuin toimistoonkin. Yksinkertaisimmillaan valaisinta voidaan hallita tavallisella seinäkytkimellä kahta eri valoasetusta käyttäen. Valaisimen mukana tulee myös yksinkertainen kaukosäädin, jolla voidaan valaistusta säätää neljää eri valoasetusta käyttäen . Tunnelma-asetukset voidaan tallentaa helposti kaukosäätimen muistiin.


Ohjaa sinulle parhaiten sopivalla tavalla. Valaistuksen uusi, älykäs maailma avautuu kun lataat WiZ -applikaation App Storesta tai Google Playstä omaan älypuhelimeen, joka mahdollistaa myös yhteensopivuuden esim. Google Homen ja Amazon Alexan kanssa. Voit säätää valoja aikataulutetusti, sensoreilla toimivaksi ja ohjata yksinkertaisilla äänikomennoilla. Voit hallita useita sijainteja esim. kotiasi ja kesäasuntoasi samanaikaisesti ja vaikka pitää paikka asutun näköisenä vaikka olisit lomamatkalla. WiZ käyttäjien määrä voidaan yksilöllisesti määrittää esim. perheenjäsenten kesken. WiZ ottaa yhteyden pilvipalveluun, tallentaa asetukset ja luo päivitykset automaattisesti olitpa missä päin maailmaa tahansa.

Hallitse huoneittain joko ryhmissä tai erikseen.

LULU riippuvalaisin on kepeä, 50-luvun henkinen valaisin esimerkiksi keittiöön. Pirteät pastellinsävyiset värit piristävät kummasti tilaa kuin tilaa! Valaisimessa on valmiiksi kattopistoke, joka tekee sen asentamisesta helppoa ja nopeaa. Lisäksi valaisimessa on tarpeeksi suuri kattokuppi peittämään koko kattopistorasian. Muut värit pinkki ja vihreä.

TRIO CAMILLUS on yleisvalaisin myös kosteaan tilaan. Korkeus ainoastaan 3 cm. 3-portainen himmennys normaalilla valokytkimellä. 3000K.